El circ a Catalunya de nou en situació molt complicada

Una entrada de blog (en catalan)  EDUCACIO TRANSFORMATIVA sobre espacios circenses en Barcelona enfrentando cierres o desalojos con muchas palabras de apoyo para la Nave.
Gracias!

Educació Transformadora

L’amença de desnonament de la Nave Espacial pot deixar Catalunya sense suficients espais de creació i assaig de circ oberts i gratuïts.

Fa uns mesos explicava que l’Escola Circ Petit de Pineda de Mar es veia obligada a tancar. Aquestes setmanes hem vist com l’espai de circ Cronopis a Mataró ha de marxar del seu edifici per què l’ajuntament li donarà altra ús. S’han trobat que no tenen cap alternativa, cap altra espai i estan movent-se per aconsseguir un espai on continuar el projecte de circ. Difícil tasca.

La Central del Circ, Fabrica de Creació de l’ajuntament de Barcelona i gestionada per l’APCC feia, fa unes setmanes, una jornada solidària per fer fornt als problemes econòmics que travessa degut, en gran part, el retard de les ajudes públiques. Recordem que la Central i altres projectes de foment circenses neixen, en gran part, per la demanda del sector…

Ver la entrada original 267 palabras más

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s